KleosWat is een cloud nu precies? Je loopt heus niet achter als je het nog niet weet. De technologie verandert immers snel. Toch wordt het wel tijd om het begrip cloud te leren kennen en de technologie te omarmen. De cloud heeft zijn plek veroverd binnen het world wide web, zoals Facebook en e-mail dat eerder ook hebben gedaan.

Een cloud is een technologische oplossing waarbij de server niet lokaal aanwezig is, dus daar waar de computer staat. De gegevens worden bij een cloud opgeslagen op een vaste locatie ergens anders. Hoe kan dit je helpen om efficiënter te werken?

In “Advocatenkantoren in de cloud” lees je hoe zelfstandige en kleine advocatenkantoren met behulp van cloud-based praktijkmanagementsoftware hun kosten kunnen beperken en tegelijkertijd hun juridische werk kunnen verbeteren, beter kunnen samenwerken met cliënten en collega's en hun bedrijf kunnen voorbereiden op de toekomst. Ook bieden we je een eenvoudige veiligheidschecklist voor juridische software om je te helpen de belangrijkste vragen te beantwoorden voordat je een cloud-based praktijkmanagementoplossing voor jouw bedrijf kiest.

 

 

Download de gratis whitepaper