KleosWilt u een winstgevend bedrijf opbouwen en denkt u dat u een slimme keuze kunt maken als het om uw juridische software gaat?

De tijden veranderen voor advocatenkantoren. Er is druk vanuit cliënten om uw tarieven te verlagen, u introduceert nieuwe bedrijfsmodellen om te blijven concurreren en u hebt tools nodig om uw productiviteit en winst te vergroten en er tegelijkertijd voor te zorgen dat uw cliënt- en bedrijfsgegevens altijd veilig zijn. Maar u bent een zelfstandige advocaat of u hebt een klein advocatenkantoor, dus uw budget is niet oneindig.

In “Uw advocatenkantoor in de cloud?” leest u hoe kleine advocatenkantoren met behulp van cloud-based praktijkmanagementsoftware hun kosten kunnen beperken en tegelijkertijd hun juridische werk kunnen verbeteren, beter kunnen samenwerken met cliënten en collega's en hun bedrijf kunnen voorbereiden op de toekomst. Ook bieden we u een eenvoudige veiligheidschecklist voor juridische software om u te helpen de belangrijkste vragen te beantwoorden voordat u een cloud-based praktijkmanagementoplossing voor uw bedrijf kiest.

 

 

Download de gratis whitepaper